software

 

Als "Authorized ARDIS dealer" voor geheel Nederland leveren wij de gehele range ARDIS producten vanaf een starters-versie tot aan ERP gekoppelde netwerkoplossingen.

Software ARDIS Basic en Starter-Cutting
De perfecte oplossing voor beperkte eisen en wensen. Eenvoudige inteface geeft alles in één scherm weer voor optimaal bedieningsgemak en weinig instellingen voor direct en concreet resultaat. Leverbaar vanaf 600 euro ex. BTW!

ARDIS Easy Optimizer
Het meest gebruikte optimalisatiepakket wordt wereldwijd ingezet bij calculatie en bij werkvoorbereiding. Deze versie biedt de basis structuur van de krachtige Cutting Optimizer en minder beperkingen dan de Basic- en Starter-Cutting versies. Eenvoudige data-input door copy- en paste commando's. Basis programma voor aansturing van opdeelzaagmachines. Optionele mogelijkheden: etiketten, kantenband, 2e licentie etc.

ARDIS Cutting Optimizer
De complete versie van ARDIS waarbij Data-integratie voorop staat. Complete rapporten over gehele process, geheel naar wens in te stellen resultaat en interface. Optimale koppeling en integratie aan zowel machine als andere software- pakketen. Deze versie kan op elk niveau worden ingezet en biedt altijd de juiste informatie tijdens elke stap van uw productieproces!

ARDIS W.O.P.S (Workcell Oriented Production System)
Deze extra module maakt van Cutting Optimizer uw complete softwareoplossing naar het gehele machinepark. Integratie van de CNC programma's vanuit ARDIS. Het geheel begint met een elementberekening waaruit elk meubel-/kastdeel variabel ontstaat. Hieruit komen automatisch de complete stuklijsten. Door import van ASCII gegevens wordt zelfs koppeling aan verkoop- en presentatie CAD-software mogelijk. Werkt naadloos samen met IMAWOP software op de CNC machines en voorziet uw etiketten voor het gehele productie- en montage- process van de juiste barcodes, tekeningen etc., etc.! Op aanvraag!

 

 
Colofon
Last update: 18 november 2022