< machines

 

Beladingssystemen kunnen in veel vormen worden aangeboden voor koppeling aan een opdeelzaagmachine, cnc-bewerkingscentra of standaardmachine.

Diverse redenen maken de toepassing van een beladingssyteem - al dan niet geautomatiseerd - aantrekkelijker. Van Schoonhoven adviseert u graag in het gehele traject en werkt nauw samen met kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare partners.

Tevens beheersen wij de gehele koppeling bij automatisering vanaf de kantoorzijde tot achter de machine zodat u zeker weet dat de gekozen oplossing ook gaat werken!

 

Vacuümheffer met zwenkarm

Voordeligste oplossing voor voor eenvoudig beladen van plaatmateriaal op CNC-machine of horizontale zaagmachine. Ook geschikt voor afnemen van grote bewerkte producten.

Leverbaar in eenvoudige uitvoering vanaf ca. 70kg plaatgewicht tot ruim over de 200kg plaatgewicht. Een eenvoudig wisselbaar vacuümsupport maakt inzet voor diverse producten of extreme afmetingen mogelijk.

Leverbaar aan draaipunt voor wandmontage of compleet met kolom, naar wens handmatig verplaats- en draaibaar of volledig elektromotorisch.

 
 

Portaal magazijn met 2 of 3 assen

Volautomatische oplossing voor het beladen van een opdeelzaagmachine. Degelijke machinebouw gecombineerd met hedendaagse techniek voor optimale snelheid, betrouwbaarheid en rendement.

Nederlands fabrikaat waardoor elke oplossing in nauwe samenwerking met onze partner wordt doorgesproken.

Mogelijkheden voor volautomatische restverwerking, chaotisch wegleggen, omstapelen etc. etc.

 

 

 

 

 

 

 
 

Panel Loading System

Speciaal voor efficient beladen van opdeelzaagmachines is dit unieke systeem geconstrueerd. Vanwege de lineaire beweging en pneumatisch ondersteunde acceleratie vergt een 'PLS' minder kracht van de bediener dan een traditionele zwenkkraan.

Standaarduitvoering geschikt voor 1 pakket plaatmateriaal tot 4.200mm legnte, optioneel leverbaar met verlenging voor 2e pakket materiaal. Maatwerk mogelijk, kleurstelling en bouwhoogte kunnen volledig op de betreffende opdeelzaag worden afgestemd.

Optioneel elektromotorische aandrijving mogelijk met herkenning van positie, standaard voorzien van vacuümcontrole en capaciteit tot 200kg plaatgewicht.

 
Colofon
Last update: 18 november 2022