< machines

 

 

Format-4 logoVan Schoonhoven BV heeft de afgelopen 25 jaar een brede ervaring opgedaan in het aansturen van en bewerken met CNC techniek.

Dat er ook de laatste jaren in deze boeiende machinetak veel is veranderd is zeker, echter hebben wij de innovatie op de voet gevolgd en zijn wij met het team constant bezig deze vernieuwing om te zetten in winst voor U!

Wij bieden u een compleet en kwalitatief hoogwaardig programma van Format-4 waarbinnen de verschillende modellen vrijwel alle wensen kunnen invullen. Nesting portaalfreesmachines geschikt voor een eenmanszaak tot en met complexe productieomgevingen met hoge mate van automatisering en maatwerk. Machine met vrij dragende arm voor uiterste flexibilie bewerking, kozijntechniek of 5-as bewerking.

De software en aansturing staan op een hoog niveau en het bedienen van de machine moet uiterst comfortabel en vlot mogelijk zijn voor iedereen.

Naast de advisering, verkoop en levering verstaan wij ook de service, bijscholing voor verdere optimalisatie of nieuwe werknemers en jaarlijks inspectie van uw geavanceerde machine.

 

 

C-express 920

Format-4 920 c-express

profit H08

Format-4 profit H08

profit H80

Format-4 profit H80

 

profit H100

Format-4 profit H100

profit H150

Format-4 profit H150

profit H500MT

Format-4 profit H500MT

profit H500

Format-4 profit H500

 

 

Naast een breed en prachtig programma van Format-4 - onderdeel van de Oostenrijkse Felder Groep - hebben wij ook kennis en onderdelen voor uw IMA en Holz-Her CNC machines waaraan onze monteurs en adviseurs nog met regelmaat werken.

 

 

 

Vanwege onze klantgerichte aanpak en technische know-how vanuit jarenlange marktervaring leveren wij naast standaard producten ook specials. In diverse branches waaronder bijvoorbeeld hout-skeletbouw, schuifwandenproductie en aanrechtbladenindustrie werden maatwerkoplossingen bedacht die niet eerder op de markt waren gezet. Hierbij wordt deels gebruik gemaakt van standaard machines met maatwerk automatisering alsmede volledig op maat geconstrueerde oplossingen indien er nog geen standaard bestaat.

Vanaf een eerste idee tot een turn-key oplossing incl. gereedschap, software aansturing, pneumatiek en afzuigtechniek wordt indien mogelijk uit eigen programma of met gekwalificeerde partners verzorgd.

 

 

Colofon
Last update: 18 november 2022