Van Schoonhoven, specialist in kantenaanlijmmachines!

< machines

 

 

 

Van Schoonhoven BV is al 40 jaar leverancier van kantenaanlijmmachines in Nederland. Vroeger bekend geworden met Neij en Sudhoff, later met de Brandt machines een goede reputatie opgebouwd en vanaf 1992 sterk verbreed in de houtbewerkingsmachines.

Nog altijd is Van Schoonhoven het aanspreekpunt voor uw kantenaanlijmmachines in onderhoud, service of reparatie. Veel IMA en HolzHer klanten vertrouwen nog altijd op onze service en specialisme, inclusief de juiste lijm, vloeistoffen, smeermiddelen etc.

Vanaf 2002 zijn wij exclusief dealer voor Format-4 en vanaf 2006 partner van de gehele Felder Groep uit Oostenrijk!

Kwaliteit staat bij ons voorop, daar zijn we mee opgegroeid!

 

 

Meer info over Felder
kantenaanlijmmachines

Felder LogoDe range kantenaanlijmmachines vanuit de FELDER Groep die wij aanbieden bevat diverse modellen zodatvoor vrijwel elk budget een oplossing kan worden gevonden. De Forka ECO maakt het wel heel betaalbaar om met een lijmbak kantenband te kunnen verlijmen op plaatmateriaal, desnoods gebogen of op locatie.

De echte hardlopers van de Felder serie zijn de G330 en de G360, prachtige machines met uitgekiende details, steeds verder doorontwikkeld met know-how uit de praktijk en met vele positieve referenties in Nederland.

Felder G330 kantenaanlijmmachine

 

 

Meer info over Format-4
kantenaanlijmmachines

Format-4 logoDe kantenaanlijmmachines van Format-4 staan garant voor een perfecte afwerking en extreem snelle omsteltijden, alles te bedienen vanaf het royale touchscreen aan de voorzijde.

De tempora serie omvat inmiddels 3 lijnen, de F400, F600 en de F800 serie. Met snelheden tot 20m/min, paneeldiktes standaard tot 60mm en massieve lijsten tot 12mm zijn de machines breed inzetbaar!

Snelwisselbare lijmbak, standaard perfect inzetbaar voor verwerking van PU-lijm en optioneel te voorzien van volautomatische voorsmelter voor continu bedrijf. Tevens leverbaar met advantEdge lijmsysteem waardoor laser-kantenmateriaal naadloos wordt verwerkt op de Format-4 kantenaanlijmmachine. Een absolute nulvoeg wordt daarmee bereikt waarbij de machine nog altijd de lijmbak behoudt voor verwerking van fineer of ander materiaal wat niet geschikt is voor 'laser-edging'. Een echt hybride systeem dus!

 

Format-4 is onderdeel
van de Felder Groep.

 

 

www.felder-groep.nl

     
     
Colofon
Last update: 18 november 2022