<< machines

< diverse machines

 

 

Platenpersen van Joos : Pure perfectie

Het bedrjif Gottfried Joos werd in 1879 opgericht in het noordelijke deel van het zwarte woud in Duitsland. Met ca. 40 medewerkers is Joos een modern en zeer flexibel bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het bouwen van persen voor de houtverwerking en plastic industrie.

De productrange omvat ook klantspecifieke oplossingen die vanaf concept, realisatie en installatie succesvol worden afgezet. Van eenvoudige machines tot complexe systeem installaties, met JOOS gaat het gegarandeerd lukken!

Joos is met een export van 50% marktleider in het fineerpersen!

 
 

Joos Junior pers

De eenvoudigste Joos pers voor het persen van fineer, papierfolie of HPL op rechte houtproducten zoals spaanplaat, multiplex, MDF etc.

De Junior pers is het instapmodel van Joos, geschikt voor kleinere bedrijven en onderwijsinstellingen geschikt. Deze pers wordt in 3 afmetingen geleverd van 2.200 x 1.100mm tot 2.500 x 1.250mm

 

 
 

Joos Basic pers

De basis Joos pers voor het (verwarmd) persen van fineer, papierfolie of HPL op rechte houtproducten zoals spaanplaat, multiplex, MDF etc.

De Basic pers is het een gestandariseerde basispers die voldoet aan de eisen en wensen van veel bedrijven en wereldwijd al honderden malen succesvol ingezet.

Leverbaar in type 65, 70 en EU80 zowel koud als met diverse verwarmingssystemen.

 

 
 

Joos HP pers

De HP serie van Joos is de kwaliteits standaard van het zuid-Duits merk, al jarenlang.

Toch wordt er - ook in de HP serie - constant doorontwikkeld en ontving men al twee maal een prestigieuze staatsprijs voor productontwikkeling en innovatie.

Deze kwaliteitspers is in staat om geheel aan de door u gestelde technische en economische eisen te voldoen!

Vraag naar de referenties!

 

 
 

Joos DLP pers

Voor serieuze capaciteit is een pers uit de JOOS DLP serie de perfecte keuze.

Ondanks de hoge snelheid is deze persserie zeer efficient gebouwd zodat deze al eerder rendabel gemaakt kan worden dan door velen gedacht wordt.

Kostprijs per persing is aantrekkelijk!

 
Colofon
Last update: 5 juni 2019