< machines

 

Format-4 logoStandaard machines

Vanaf begin van deze eeuw zijn standaard machine in ons leveringsprogramma een steeds prominentere rol gaan spelen. De topproducten van Format-4 - onderdeel van de Oostenrijkse Felder Groep - sluiten perfect aan op de visie op kwaliteit.

Al in 2002, kort na de introductie van de kappa 450 lijn, presenteerden wij deze opnieuw gedefinieerde formaatzaag op de Hout beurs in Ahoy Rotterdam. Sinds dien is er veel doorontwikkeld, verbeterd en zijn nieuwe maatstaven gedefinieerd voor betrouwbare kwaliteit, nieuwste techniek met veel comfort en oog voor prachtige styling.

Format-4 is onderdeel
van de Felder Groep.

 

 

www.felder-groep.nl

 

Formaatzagen Format-4 kappa serie

Grondlegger van het merk Format-4 in 2001, de formaatzaag opnieuw gedefinieerd en reeds meermaals een IF-Design award ontvangen voor de opmerkelijke combinatie van comfort, kwaliteit en design.

Vanaf het instapmodel de kappa 400, de hardloper kappa 400 x-motion met 3-as sturing naar het topmodel de kappa 590 e-motion met tot 8 NC-gestuurde assen.

 
 

Zwenkbare tafelfrees Format-4 profil45

Sterker dan ooit vertegenwoordigt de profil92 absolute top-of-the-range tafelfreesmachine. Voorzien van HSK63F freesmotor, dubbelzijdige 46 graden zwenking en de smartouch sturing van de Format-4!

De profil 45Z is reeds jaren geliefd in diverse branches, uiteraard voorzien van de bekroonde X-Roll roltafel met Felder gepatenteerde en 10 jaar gegarandeerde geleiding alsmede de unieke en onderhoudsarme Easy-Glide zwenkgeleiding.

De Format-4 profil 45M zet nieuwe maatstaven met een massieve giettafel en bijzonder intuitieve bediening.

De X-Motion uitvoeringen zijn de topmodellen met een in eigen huis ontwikkelde software en geavanceerde functies voor hoogste comfort.

 

 
 

Schaafmachines Format-4 exact 51, plan51, dual 51 en exact 63.

Schaaftechniek tot in het grootste detail perfect uitgevoerd en met vele unieke kenmerken. Een lust voor het oog van de werktuigbouwkundigen, gewoon een erg fijne schaafbank voor iedereen, dus ook voor u!

De in 2012 op de markt geintroduceerde Silent-Power® schaafas is de revolutie in schaaftechniek en biedt diverse overtuigende voordelen. Wij hebben in Barneveld permanent SilentPower® demonstratiemachines klaar staan, kom langs en overtuig uzelf!

 
 

Breedbandschuurmachines Format-4

Schuren is een vak apart en met de Format-4 lijnen Findustry en Finish is er vrijwel altijd een passende invulling te geven aan uw eisenpakket. Indien het een stap te hoog gegrepen is leveren wij uit het Felder programma prijstechnisch scherp geprijsde alternatieven binnen de FW-serie.

 

 

 

 
 

Schone-retourlucht afzuigunits RL-serie

Een prachtige en hoogwaardige machine verdient ook een goede afzuiging, het behoud van uw gezondheid, werkplaats en machinepark. De RL-serie wordt in Oostenrijk gebouwd door de Felder-Groep en exclusief vanuit Barneveld verkocht voor de Nederlandse markt.

Van 125 t/m 350mm afzuigdiameter alsmede diverse opties waaronder poederblusser, automatische reiniging of anti-statische filters voor de kunststof- en composietbranche biedt veel vrijheid in uw keuze.

 

 

 
Colofon
Last update: 18 november 2022