Kantenaanlijmmachines

CNC bewerkingscentra

Opdeelzaagmachines

Standaard machines

Retoursystemen

Beladingssystemen

Diverse machines

Gebruikte machines

 

Van Schoonhoven BV is al ruim 40 jaar synoniem voor kwaliteitsproducten. Vrijwel meteen na de start in 1976 is de kantenaanlijmmachine een specialisme geworden waar we nog altijd om bekend staan.

De laatste 20 jaar is er in de machinebranche veel veranderd en hebben wij daarin een sterke groei doorgemaakt. Hierdoor is het programma inmiddels veel breder dan alleen de kantenaanlijmmachines, maar hebben wij ook een ruime kennis van opdeel-zaagmachines en CNC techniek in huis. Duitse en Oostenrijkse topmerken voeren daarbij nog altijd de basis van ons aanbod.

High-tech machines en een breed programma voor de plaatverwerkende industrie, interieurbouw en houtbranche. Daarnaast ook kwalitatieve oplossingen voor verwerking van kunststof, composiet materiaal en aluminium (non-ferro metalen).

Een belangrijk deel van het leveringsprogramma zijn inmiddels de standaardmachines. Ook hierin kiezen wij uitsluitend voor kwaliteit zodat wij er ook met onze service volledig achter kunnen blijven staan.

Naast standaard oplossingen begeleiden wij ook complete projecten of denken wij mee in de aanloop naar een specifiek voor uw toepassing gebouwde machine.

Kwaliteit staat ook daarbij voorop, ook als het eventueel om een gebruikte machine gaat. Uiteraard verlenen wij op al deze machines de volledige service en onderhoud!

Financiering is op maat mogelijk in diverse vormen, ook hierin denken wij graag oplossingsgericht met u mee.

 

 
Colofon
Last update: 24 februari 2024